Villa Loveld Aalter - 10.jpg

Renovatie Loveld Aalter

Totaalrenovatie van gelijkvloersverdieping. Door het elimineren van draagmuren werd de volledige leefruimte op het gelijkvloers in verbinding gebracht. Er werd een daglichtcirculatie gecreëerd waardoor het aangenaam vertoeven is de ganse dag door.

Met maatwerk meubelen en een nieuw keukeneiland waait er een nieuwe wind doorheen de klassieke villa zonder de eigen stijl van Dirk en Lieve uit het oog te verliezen.

Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter
Totaalrenovatie renovatie aannemer Aalter