top of page

Privacy Policy Belhouse Atelier

1. Inleiding

Welkom op onze website, www.belhouse-atelier.be. Wij respecteren uw privacy en zijn toegewijd aan het beschermen van uw persoonsgegevens. Deze privacy policy legt uit hoe we uw informatie verzamelen, gebruiken, en beschermen.

2. Identiteit van de Beheerder

Belhouse Atelier, gevestigd te Museumstraat 57, 9881 Bellem, België. E-mail: info@belhouse-atelier.be, Tel: 0492 400 954.

3. Verzamelde Persoonsgegevens

Wij verzamelen persoonsgegevens zoals uw naam, e-mailadres, en locatiegegevens wanneer u deze vrijwillig aan ons verstrekt via onze website.

4. Doel van de Gegevensverzameling

Uw gegevens worden verzameld om uw ervaring op onze website te verbeteren, onze diensten aan te bieden, en voor direct marketing doeleinden, mits u hiervoor toestemming hebt gegeven.

5. Rechtsgrond voor Verwerking

De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming, de noodzaak om een overeenkomst uit te voeren, of ons legitieme belang bij het aanbieden van onze diensten.

6. Ontvangers van de Gegevens

Uw persoonsgegevens kunnen worden gedeeld met vertrouwde derde partijen die ons helpen onze diensten te leveren. Deze partijen zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te bewaren.

7. Doorgifte van Gegevens

Wij geven geen persoonsgegevens door aan landen buiten de Europese Unie.

8. Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

9. Rechten van Betrokkenen

U heeft het recht op inzage, correctie, en verwijdering van uw persoonsgegevens. Neem contact met ons op via [E-mailadres] om deze rechten uit te oefenen.

10. Beveiligingsmaatregelen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.

11. Wijzigingen in de Privacy Policy

Wijzigingen in deze policy zullen op onze website worden gepubliceerd. Wij raden u aan deze regelmatig te raadplegen.

12. Contactinformatie

Voor vragen over deze privacy policy kunt u contact met ons opnemen via info@belhouse-atelier.be

bottom of page